Home / Acupunctuur / Behandelen / Zwangerschap

Zwangerschap & Acupunctuur

Zwangerschap, IVF, Onvruchtbaarheid en Terugplaatsing behandelen met Acupunctuur bij Freugde Acupunctuur en Voeding in Sneek Friesland

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Zowel op lichamelijk als emotioneel gebied. Helaas zijn er vrouwen die gedurende de zwangerschap klachten krijgen.

Omdat medicatie niet altijd een optie is en de meeste vrouwen ook liever op een natuurlijkere manier van hun klachten af raken is de Traditionele Geneeskunde (TCG) een veilig alternatief.

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap zijn onder andere misselijkheid en overgeven, vermoeidheid, jeuk en oedeem (vocht vast houden). Deze kunnen met acupunctuur behandeld worden door de onbalans weer te herstellen en zo nodig voedingstips.

Een stuitligging kan met moxa behandeld worden. Veel verloskundigen zijn hiervan op de hoogte. Ik raad wel aan om eerst te overleggen met de verloskundige of gynaecoloog.

Ook na de bevalling kan het herstel soms anders gaan dan verwacht en blijft er een vermoeidheid of ontstaat er een postnatale depressie. Met acupunctuur en specifieke voeding kan hier zeker iets aan gedaan worden.

Afspraak maken voor Zwangerschap bij Acupunctuur Freugde in Friesland (Sneek)